Scolioza din cauza poliomielitei

0
Rate this post

Înclinări la 40 de grade: arcurile de scolioză de 40 de grade și-au finalizat în mare parte propria dezvoltare și, de asemenea, progresie. Curba spatelui mai mare de 45-50 de grade pentru tratamentul chirurgical; Curbura în zona taliei ar trebui să fie de fapt de 40 de grade.

La 80% dintre persoanele cu scolioză, este posibil ca sursa curbei să nu fie calculată. Cu toate acestea, la verificarea problemelor arhitecturale care duc la scolioză; Se poate spune că pot fi cauzate afecțiuni structurale ereditare, nervi și afecțiuni ale mușchilor (paralizie cerebrală, siringomielie, poliomielita, boli musculare etc.), noduli de spate, traumatisme, boli vertebrale, WWW boli metabolice. În plus, afecțiunile de poziție și, de asemenea, distincția în dimensiunea picioarelor sunt de fapt cauze ale scoliozei.

Motivele scoliozei pot fi descrise temporar după cum urmează;

Scolioza ereditară declanșată de tulburări genetice ale structurii țesutului osos vertebral vertebral. Scolioza infantilă și juvenilă cu debut în primii ani de copilărie. Din motive neuromusculare, distrofie musculară etc. scolioză din cauza stărilor de sănătate a masei musculare

Scolioza ca urmare a bolilor tisulare combinate, inclusiv sindromul Marfan, sindromul Ehler Danlos. Scolioza din cauza poliomielitei, boli inflamatorii și leziuni. Scolioza din cauza disparității picioarelor inferioare și, de asemenea, a problemelor de șold și picioare comune

Exact cum se identifică scolioza?

Scolioza din cauza poliomieliteiDiagnosticul de scolioză poate fi pus prin verificarea copilului. Dezechilibrul în linia mediană poate fi observat la verificarea spatelui neacoperit din partea contrară. Când tânărul preferă înainte, există de fapt o curbură și o curbură obraz după gură, precum și umflarea coastelor dincolo. Acest aspect este contactat de o cocoașă fante. Acest grafic ar putea fi de fapt greu de văzut în multe cazuri de „scolioză bine echilibrată”.

În diagnosticul de scolioză, se face de fapt primul film cu raze X. Intenția este de a confirma curba vertebrelor, de a determina măsurătorile și, de asemenea, aria, precum și de a afla dacă există o problemă genetică asociată cu designul țesutului osos. Radiografiile trebuie luate la intervale de șase luni și scolioza ar trebui să fie monitorizată efectiv.

Alternativ, diverse alte studii imagistice, inclusiv scintigrafia țesutului osos, tomografia computerizată (CT) sau imagistica cu vibrații magnetice (RM) pot fi legate de pacienți împreună cu afecțiuni neurologice sau care vor fi supuși cu siguranță intervenții chirurgicale.

  • Prognosticul este rapid afirmat prin radiografii directe realizate cu incertitudinea scoliozei. De fapt, un RMN este foarte greu necesar.
  • Datorită faptului că evaluarea radiologică este de fapt utilizată frecvent în urmărirea și prognosticul scoliozei, ar trebui să fie nevoie de un tratament grozav pentru a asigura ovarele și sânii cu plăci de plumb la acești copii la vârsta mai mare de dezvoltare.

Arcurile de scolioză sunt de fapt determinate ca arce majore și, de asemenea, ușoare. Zona în care curba este de fapt cel mai înclinată, adică vertebrele care se învârt cel mai bine venind din centrul vertical și se deplasează cel mai departe venind de linia mediană, este numită vârf.

Scolioza este denumită și în funcție de nivelul coloanei vertebrale unde se află vârful. Se numește scolioză cervicală în zona vârfului spatelui, scolioză lucioasă în regiunea lombară și, de asemenea, scolioză toracică în spate. Uneori poate fi observată în mai multe zone în același timp: De exemplu, când este de fapt atât în secțiunea spate, cât și în secțiunea mediană, este specificată ca scolioză toraco-lombară.

Este și mai tipic în regiunea spatelui (toracică).

Forma precum și nivelul scoliozei sunt determinate pe radiografii. Cea mai utilizată abordare pentru aceasta este de fapt unghiul Cobb. Scolioza este de fapt urmărită împreună cu unghiul Cobb și îmbătrânirea de creștere și, de asemenea, tehnicile de tratament necesare sunt de fapt determinate.

Unghiul Cobb este de fapt măsurat cu ajutorul liniilor trasate din perimetrul superior al vertebrelor unde începe îndoirea și linia inferioară a coloanei vertebrale unde se termină îndoirea. Uitați-vă la înclinația dintre perpendicularele desenate pe aceste linii (adică axa vertebrei unde începe curbura și axa vertebrei unde se termină).

Scolioza poate cădea cu greu înapoi automat. Nu este fezabil să se prezică exact cum se va îmbunătăți scolioza la punctul de pornire al vârstei în expansiune. Unele studii de cercetare din ultima vreme dezvăluie că cei mici, împreună cu trăsături genetice specifice, pot continua.

Standarde importante de urmărire sunt de fapt utilizate pentru a afla procedura în scolioză. Dar, în unele cazuri, dezvoltarea este de fapt frecventă, iar tratamentele sunt de fapt mai puțin eficiente. Aceste;

Nivel ridicat de curbură în momentul diagnosticului medical. Curbură dublă atât la coloana vertebrală, cât și la talie scolioza neuromusculara. Contractura severă, precum și reducerea mușchilor. Tipul de tratament care trebuie administrat este de fapt luată o decizie prin luarea în considerare a amenințării de progres a curbei coloanei vertebrale. Permite

Strategiile de terapie ed în tratamentul scoliozei sunt:

  • Supraveghere, precum și urmărire continuă
    aplicații la corset
  • Antrenament pentru scolioză, precum și aplicații speciale de tratament
  • Chirurgical

La tinerii la care de fapt creșterea nu a început, se recomandă în mod obișnuit urmărirea de specialitate dacă există de fapt un unghi Cobb mai mic de 15 niveluri. Exercițiile fizice speciale pentru scolioză și, de asemenea, planurile de tratament trebuie efectuate la cei cu un unghi Cobb de 15-20 de niveluri. Programele extinse de tratament a scoliozei trebuie căutate pentru cei mici, împreună cu o înclinare Cobb mai mare de 25 de grade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here