După ce medicul l-a vizitat efectiv pe micuț

0
Rate this post

Cum performați gestionați diferitele tipuri de dureri de gât?

Gâturile dureroase asemănătoare virusurilor și bacteriene necesită diferențet tratamente. Puteți aștepta de câteva ori pentru a înțelege exact cum să acționați și exact cum să aderați la cel mic, pentru a vedea dacă indicatorii se diminuează odată cu aportul de lichide confortabile și, de asemenea, cu restul.

Cu toate acestea, dacă suferința continuă, este o idee bună să discutați cu medicul înainte de a lua orice tip de decizie – www, evitând administrarea de medicamente inutile, deoarece remediile pentru durerile de gât variază în funcție de modul în care acesta le oferă.

După ce medicul l-a vizitat efectiv pe micuț, el poate efectua cu ușurință un tampon faringian pentru a colecta mucoasa din gâtul copilului și care este de fapt utilizată pentru a efectua antibiograma și a recunoaște dacă durerea în gât este din cauza unui microorganism. În acest caz, în realitate, este de fapt necesar ca copilul să adere la un tratament cu antibiotice. În cazul unei dureri virale în gât, antibioticul este complet lipsit de valoare și, de asemenea, poate susține rezistența la antibiotice.

Wellness, cea mai bună posesie de neprețuit

Al patrulea ghid de ajutor social pentru a trece între testele pre și post natale, planuri de cheltuieli, percentile, inoculări și, de asemenea, puțin din orice pentru a vă aproviziona cu sfaturi utile și de încredere pentru sănătatea dumneavoastră.

Starea de bine a copilului care vine ocupă primul loc în fruntea celor multe mii de gânduri și sentimente care trec prin mintea mamei și a tatălui chiar din așteptare. Punctul important inițial este de fapt că copilul este eficient și orice altceva se întâmplă în cele din urmă.

După ce medicul l-a vizitat efectiv pe micuț

Sănătatea și starea de bine prezentă și viitoare a tânărului este de fapt influențată cu siguranță din cauza modului de viață și a opțiunilor create chiar înainte, precum și în timpul sarcinii, precum și în cursul primilor ani ai stilului de viață a tânărului. Mama și, de asemenea, tata sunt, prin urmare, esențiale în generarea unor baze puternice pe care să se bazeze sănătatea micuțului de astăzi și a adultului de mâine.

Controlul nașterii

La cât de repede se naște micuțul, personalul medical de la punctul de naștere are capacitatea de a face o evaluare rapidă a problemelor sale de sănătate în doar câteva secunde.

Marca Apgar

Costul inimii precum și al respirației, nuanța masei musculare, reflexele și nuanța stratului de piele sunt cele 5 specificații care sunt de fapt analizate pentru a numi bebelușului o sumă de la 0 la 10, presupusul Indice Apgar, frază de Aspect, Puls, Grimace, activitate. și respirația, adică culoarea stratului pielii, ritmul cardiac, răspunsul la excitația nazofaringiană, nuanța mușchilor și respirația.

O evaluare de la 8 la 10 arată că trecerea la viața extrauterină are loc complet normal. Acestea sunt de fapt verificări foarte semnificative, care sunt de fapt refăcute chiar și după 5 minute de stilul de viață al tânărului. Neonatologul efectuează apoi un control mult mai aprofundat, revizuind fiecare parte a corpului său, starea capului, a nărilor, a cavităţii bucale şi a urechilor, îi examinează zona abdominală, ascultă cu mult mai multă eficienţă respiraţia lui şi, de asemenea, bătăile inimii, luați în considerare zonele genitale.

După aceea, el se ocupă de ciotul firului central și revine copilul la tratamentul iubitor al mamei și tatălui.

Examinările se desfășoară în perioadele ulterioare și variază de la măsurarea oxigenării sângelui, la determinarea grupului sanguin, la dimensiunea icterului neonatal, care este important pentru a preveni amenințarea lezării nervilor.
Un alt examen efectuat în primele zile de viață este pasul Barlow-Ortolani, pentru a evalua buna funcționare a șoldului tânărului.

Această manevră constă într-un control delicat al picioarelor inferioare, care sunt curbate și, de asemenea, desfășurate, pentru a confirma că mintea coapsei se învârte în mod corect, fără nebuni. Dacă găsește o anomalie, medicul neonatolog ordonă o ecografie a șoldului pentru a o evalua în continuare. Indiferent de rezultatul manevrei, în prezent este o practică comună să se recomande părinților o ecografie de urmărire a șoldului la 4-6 săptămâni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here