10 minute de absorbție sunt suficiente

0
Rate this post

Împotriva stărilor de piele ale tinerilor da la sănătate, dar nu foarte mult
Marea regulă inițială împotriva afecțiunilor pielii la tineri este să acorde un anumit interes tuturor acțiunilor de curățare, atât în modul în care sunt efectuate, cât și în opțiunea produselor utilizate.

În primul rând, nu subliniați niciodată: două sau 3 dușuri pe săptămână asigură igiena adecvată, ținând cont complet de finețea pielii, în timp ce componente precum fundul pot fi curățate cu ușurință de multe oportunități pe zi, atâta timp cât se folosește numai apă – www.futuremakers.ro . 10 minute de absorbție sunt suficiente: o picătură mai lungă în apă duce la sărăcirea excesivă a pielii.

Umiditatea comercializează afecțiuni ale stratului pielii la copii

Este mult mai bine să nu folosiți prea mult săpun, chiar dacă este de fapt fragil: semnele de pe etichetă sunt neprețuite și, de asemenea, ar trebui să fie consultate și respectate în mod regulat. Este extrem de necesar să se procedeze în mod regulat cu o clătire pe termen lung și extrem de detaliată. În cele din urmă, este vital să se concentreze asupra uscării, în special a pliurilor stratului de piele, deoarece stratul de piele care rămâne umed devine mult mai fragil și se bazează pe emaciare și iritabilitate.

Dacă apare pălărie de leagăn

Ați descoperit mici cruste albicioase pe scalpul sugarului? Probabil că este de fapt o pălărie de leagăn, un simptom neîngrijorător al stratului de piele, care este în mare parte din atribute cosmetice și, de asemenea, care trece de obicei fără a lăsa niciun fel de rezultate.

Umiditatea comercializează afecțiuni ale stratului pielii la copii

Umiditatea comercializează afecțiuni ale stratului pielii la copiiÎn ceea ce privește 50% dintre sugari se confruntă cu această afecțiune, care apare de obicei în jurul a patru săptămâni întregi de stil de viață și durează în jur de 2-3 luni, interval de moment esențial pentru ca copilul să devină capabil să facă față hormonilor parentali care promovează activitatea sebacee. glandele stratului său de piele precum și care, după un interval de timp inițial de hiperactivitate, revin tăcute până la vârsta pubertății.

Este nevoie de o grămadă de dulceață

În prezența limitei leagănului, este vital să curățați scalpul sugarului doar cu șampoane incredibil de fragile pe bază de medicamente de spălat de origine vegetală, îmbunătățite împreună cu elemente active naturale, cum ar fi calendula, lavanda și, de asemenea, hamamelis, care calmează inflamația și, de asemenea, mâncărimea.

Pentru a înmuia cojile, puteți utiliza un ulei vegetal pătruns în sferă de bumbac (migdale, nucă de cocos, jojoba, orez, borage) sau — dacă sunt de fapt destul de groase — aplicați unt de shea sau vaselină. În plus, compresele de apă și bicarbonat de sodiu pot fi făcute chiar înainte de șamponare.

Un articol de sugestii: tăiați frecvent unghiile bebelușului dat fiind că în multe cazuri pălăria de leagăn poate declanșa cu ușurință un inconvenient minor care îl face să se zgârie și să facă mici răni prin care se strecoară germenii responsabili de infecții.

Când fundul se înroșește

Apare frecvent în locația scutecului, unde stratul fragil de piele al nou-născutului atinge reprezentanți destul de deranjanți precum pipi și, de asemenea, fecale. Nu întâmplător menționăm „dermatita scutecului pentru bebeluși”, o problemă în sine nu serioasă, dar care trebuie abordată instantaneu pentru că, dacă este trecută cu vederea, poate duce la apariția de vezicule neplăcute și, de asemenea, de ulcere.

Ceea ce poți face în primul rând este de fapt să oprești eczema scutecului, păstrând întotdeauna fundul curat și, de asemenea, uscat, modificând des scutecul bebelușului, atât când micuțul face pipi, cât și când își face nevoile, și spălând-o în mod regulat corespunzător la fiecare ajustare.

Pentru a calma durerea

Când există roșeață, este mai bine să utilizați carbohidrați de orez, făină de ovăz coloidal sau un demachiant facial împreună cu o formulă uleioasă pentru a curăța locația, toate articolele care ajută la atenuarea iritabilității, precum și la minimizarea iritației fără a ataca stratul pielii La fiecare îmbunătățire, Este de fapt excelent, atunci, să folosești o cremă anti-roșeață pe bază de oxid de zinc care posedă un impact „cremă-barieră” și, de asemenea, mânere pentru a separa stratul de piele.

lle din cadrul exterior. Ca o opțiune pentru amestecul de oxid de zinc, care are în plus o acțiune curativă și oarecum de curățare, pot fi utilizate unguente de gălbenele sau chiar unt de shea adevărat, având în vedere că este solid și din acest motiv trebuie relaxat între mâini înainte de a-l administra.

Oricum, asigurați-vă că nu exagerați împreună cu volumul pentru a evita activitatea ocluzivă a scutecului rezultată din adăugarea efectivă la cea a cremei. O asistență: cât mai curând, copilul trebuie să fie efectiv încredințat fundului expus, având în vedere că transpirația este esențială pentru a preveni roșeața.

Exact cum să vindeci stratul complet uscat de piele a sugarului.

Pielea nou-născutului tinde de obicei să se usuce, deoarece crearea de sebum se menține pur și simplu la fel de mult ca în luna a 3-a prin hormonii mamei reziduali; din acel moment, obstacolul defensiv al stratului de piele este de fapt coborât din cauza schimbării atenției apei și, de asemenea, a uleiurilor naturale: de fapt, este foarte ușor ca stratul de piele al sugarului să prezinte descuamări, practic semnificative, mai ales picioarele, palmele și gleznele.

În timpul iernii, starea se înrăutățește: frigul, cerul complet uscat al zonelor încălzite, precum și schimbările bruște de temperatură între interior și exterior usucă mult mai mult epiderma și o expun la un risc ridicat de iritare și, de asemenea, înroșire. , în special la suprafață.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here