Dacă cel mic este bolnav

0
Rate this post

În cele din urmă trebuie să faci față primelor boli și, de asemenea, contaminărilor. Mai ales atunci când mergi la creșă sau chiar dacă sunt chiar frați sau surori acasă, este de fapt foarte probabil ca nou-născutul să facă cu siguranță primele infecții, atunci când se confruntă cu care sistemul său trebuie să răspundă și să se protejeze.

Locurile de protecție față de condiții de sănătate și mai majore – www. Pentru toate celelalte, sistemul corpului ajunge prin construirea progresivă a apărărilor invulnerabile pentru a elimina microorganismele care le declanșează. Listat aici este de fapt un ghid al unuia dintre cele mai populare simptome, precum și al condițiilor de sănătate la această îmbătrânire.

Dacă cel mic este bolnav
Temperatura ridicata. În prezența contaminării, temperatura ridicată este un indicator obișnuit, deoarece este de fapt un mecanism de apărare pornit de organism pentru a scăpa de viruși, precum și de bacterii conștiente de creșterea temperaturii, astfel încât cu siguranță nu trebuie să devină automat. luptat de la sine.

Specialiștii încurajează utilizarea paracetamolului, precum și a ibupfrofenului pentru a scădea temperatura pur și simplu dacă este peste 38 ° sau dacă este asociată cu disconfort de bază, dureri de țesut muscular și probleme. Termometrele digitale sunt preferate – să devină utilizate în pliul axilei sau chiar ai picioarelor – rămânând departe de cele rectale care pot provoca răni și de cele cu infraroșu, care sunt în mod normal mai puțin de încredere.

În cursul stărilor febrile, este de fapt recomandat să umeziți copilul și este de fapt înțelept să nu îndemnați cu alimente dacă sunt respinse sau împreună cu odihna forțată a saltelei, deoarece sistemul corporal al tinerilor se reglează singur, deci dacă copilul are electricitate și, de asemenea, puterea de a juca, accepta. Indiferent, în vizibilitatea temperaturii ridicate constante, în special la vârsta neonatală, de fapt este întotdeauna sugerat să anunțați medicul pediatru și să respectați instrucțiunile acestuia.

Tusea. Ca si temperatura ridicata, tusea este de fapt o protectie naturala a organismului, o actiune preventiva si totodata protectoare a carei actiune asigura eliminarea mucoaselor, substantelor nocive, bacteriilor precum si accidental inhalate in sistemele organismului de peste ocean din respiratie. -tracturi atorii.

Cu toate acestea, este de fapt un semn deranjant care poate perturba somnul copilului și, în unele cazuri, îl poate declanșa și să vomite. Între timp, existența tusei poate fi un semn și simptom al unor boli sau contaminări majore suplimentare, iar din această cauză este esențial ca medicul să acorde atenție tusei copilului deoarece părinții ar putea afirma incorect calitățile.

Doar așa va avea capacitatea de a-și da seama de calitatea tusei, catarală sau uscăciune, pentru a determina mai bine tratamentul.

Dureri de urechi. Condiție incredibil de tipică în primii 2-3 ani de stil de viață, declanșată de diverși factori. Depinde de medic sa vada copilul, sa puna diagnosticul corect si sa recomande cel mai potrivit tratament, sa recunoasca daca este vorba de otite exterioare, eventual provocate de lenevirea lichidului, sau chiar de otita medie, dezvoltand origine virala sau chiar bacteriana. să recunoască unul dintre cele mai potrivite tratamente (cu sau chiar fără antibiotice sau chiar declin antifungic sau anestezice locale).

  • Vreme rece. Contaminarea regulată a copiilor care se înscrie la grădiniță, poate influența cu ușurință deseori tinerii, în medie de la 6 până la 10 oportunități pe an.
  • Congestia nazală, temperatura ridicată, disperarea, ocazional tusea și, de asemenea, inapetența sau chiar greața sunt unul dintre simptomele cele mai recurente, precum și având în vedere că este o contaminare populară, gestionarea antibioticelor, fiabilă pur și simplu față de micro-organisme, este de nici un suport.
  • Ibuprofen sau chiar paracetamol mai eficient împotriva febrei, bătăilor de cap și, de asemenea, a durerilor de masă musculară și, de asemenea, udarea cu soluție salină pentru a elibera nasul înfundat și umflat.

Impact. Prezintă împreună cu aceleași simptome ca și un rece, dar foarte riguros: febră mai mare care începe brusc și poate dura mai mult de o săptămână întreagă și duce la disconfort, punct slab, durere comună, blocaj nazal, tuse.

Virusul responsabil se mută în mod regulat, precum și tulpini noi se distribuie în fiecare an. În acest sens, medicii sugerează tratarea micuților bine echilibrați de la 6 luni la 6 ani față de gripă, pentru a-i proteja de amenințarea cu probleme și, de asemenea, pentru a restricționa fluxul infecției în membrii familiei. Tratamentul, la fel și în această situație, este simptomatic și este de fapt indicat constant să anunțați medicul când copilul se îmbolnăvește, mai ales dacă este foarte mic.

Gastroenterita. Este de fapt o contaminare de început popular, extrem de tipică în primii ani de viață și de asemenea rapid transmisibilă prin contact direct cu (schimb de obiecte puse în gură, jocuri).

Luată în considerare o afecțiune benignă, se materializează de la sine cu greață, vărsături, diaree, dureri de burtă și, de asemenea, febră și, de asemenea, se rezolvă spontan. Sub un an, niciunul cu toate acestea, aduce amenințarea deshidratării. În consecință, este utilă inocularea împotriva Rotavirusului, care îi protejează pe cei mai tineri care vin de cele mai grave boli. Nici vaccinarea, nici grupul de infecție nu consideră rezistență de lungă durată: cei mici pot dobândi cu ușurință numeroase oportunități cu Rotavirus, dar de obicei bolile care urmează după inoculare, precum și cele de după prima sunt mult mai puțin amenințătoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here