Cum se efectuează de fapt examenul de răspuns roșcat al nou-născutului?

Rate this post

De exemplu, monitorizarea omfalitei include un tratament special cu antiseptice locale, pansamente tratate pentru salată, precum și unguente dezinfectante pentru a elimina procedura transmisibilă; dacă este deosebit de important, medicul poate recomanda un tratament bazat pe antibiotice răspândite pe scară largă.

Chirurgia este, însă, singura modalitate concludentă de a face față complicației legate de o ruptură ombilicală: această anomalie ar putea fi redusă rapid prin intermediul unei funcții, prin repoziționarea portierei digestive în interiorul secțiunii mediane. Sau chiar tratată adecvat – pe site, ruptura poate ajunge cu ușurință să fie sugrumată sau chiar încarcerată.

Examenul de răspuns roșcat al nou-născutului este o examinare care ar trebui făcută des pe toți nou-născuții înainte de externarea din centrul medical, deoarece este de fapt un aspect foarte important pentru vederea; în Italia, de fapt, este adesea efectuată în unitate de către medicul de familie sau chiar medicul de liberă alegere

Răspunsul roșu al nou-născutului este un test de screening esențial pentru a identifica precoce existența unor afecțiuni potențial dăunătoare pentru avansarea obișnuită a sistemului estetic al micuțului.

 • Pe baza semnelor Institutului American de Pediatrie, completarea sa proprie este de fapt recomandată tuturor nou-născuților chiar înainte de externare care vin din unitatea medicală și, în succes, se face obișnuit ca urmare a medicului, tocmai dacă doriți. pentru a diminua problemele de prognoză a bolilor care pot pune în pericol vederea copilului și, de asemenea, sănătatea generală și bunăstarea.
 • Cum se efectuează de fapt examenul de răspuns roșcat al nou-născutului?Ce boală oculară a nou-născutului efectuează testul reflex roșu găsi
 • În special, acest test face posibilă identificarea condițiilor prin care reflexia roșie generată de greutatea ușoară prognozată pe retină eșuează: acest lucru se poate întâmpla cu ușurință în multe scenarii patologice, cum ar fi inundațiile congenitale (o opacitate a lentilei capabilă să îi împiedice în mod substanțial claritatea, care dacă este lăsată în urmă neglijată reprezintă printre principalele motive de orbire la tinerețe), retinoblastom, ciudatenii retiniene, erori grave de refracție și strabism, precum și boli larg răspândite alături de indicații oculare.

Cum se efectuează de fapt examenul de răspuns roșcat al nou-născutului?

Pediatrul o face de obicei

În Italia, de obicei, pediatrii membri ai familiei sunt cei care inspectează funcția vizuală a micuțului în timpul analizelor de sănătate, în timp ce cu siguranță nu se execută frecvent în secțiile materne ale spitalelor din întreaga țară.

Cum se efectuează de fapt examenul de răspuns roșcat al nou-născutului? Comanda răspunsului roșcat trebuie efectuată efectiv folosind un oftalmoscop, un instrument muzical care permite observarea fundului ochiului, cu toate acestea, în propriul loc liber, este posibil să se utilizeze diverse instrumente, inclusiv, de exemplu, o came comună. : și aceasta, în realitate, reușește să detecteze această reprezentare, așa cum este prezentată datorită impactului „ochi roșii” al numeroaselor poze.

Înainte de a-l executa, este de fapt important să extindeți pupilele sugarului: din acest motiv, este suficient să lăsați micuțul într-un cadru de lumină scăzută pentru câteva minute sau să insufleți câteva picături de elemente midriatice (care creează dilatarea pupilei) cum ar fi tropicamida.

În acest moment, încă într-un cadru întunecat, medicul se joacă, la distanță de aproximativ 60-80 de centimetri, cu fața pe tânărul ținut în brațele mamei și ale tatălui și luminează fiecare ochi simultan prin lumina oftalmoscopului: demonstrată din fundul ochilor, această iluminare este de fapt difuzată înapoi, permițând examinatorului să simtă orice tip de modificări.

Ce efectuează testul de răspuns roșu nou-născut?

Pe baza dovezilor dezvăluite datorită Academiei Americane de Medicină Pediatrică, acestea pot fi diferitele rezultate ale testului:

 • obișnuit: ambele imagini roșii sunt la fel;
 • cu siguranță nu este egal: un răspuns roșu este de fapt mai extrem decât diferitele celelalte;
 • inexistentă (cataractă sau diferite alte patologii): prezența opacităților cristalinului sau a modificărilor retiniene obstrucționează răspunsul roșcat sau îl diminuează;
 • corp internațional/abraziunea corneei: reflexul roșu al ochiului este anormal ca urmare a unei probleme a corneei sau a unui sistem corporal de peste mări;
  strabism: răspunsul roșu este de fapt neobișnuit în ochiul în afara axei.

Dacă unele dintre modificările ilustrate sunt descoperite, copilul trebuie să fie supus unei examinări mult mai cuprinzătoare la un oftalmolog pediatru care va verifica cu siguranță care este problema care creează reacția anormală, precum și o procedură de pregătire adecvată.

Pielea bebelușului este fragilă, ca să nu mai vorbim de extrem de delicată. Pentru a opri și, de asemenea, pentru a evita problemele stratului pielii la cei mici, trebuie să aibă o concentrare în timp util, precum și gesturi bine calibrate, împreună cu produse cosmetice personalizate.

Scade din toate timpurile care se înroșește, limita de leagăn care gâdilă aproximativ inflamația, precum și descuamarea care încep să pară ca urmare a frigului. Afecțiunile pielii la copii sunt de fapt probleme pe care mamele le întâmpină în fiecare zi și, de asemenea, care reprezintă de obicei o resursă de stres, însă, în esență, ar putea fi ușor protejată și, de asemenea, atenuată cu atenția corectă.

 • Având în vedere că stratul de piele al copiilor este de fapt vulnerabil și neajutorat. S-ar putea să găsești, ca să spunem așa, un fir popular pentru toate afecțiunile pielii la cei mici: este special.
 • În realitate, pielea nou-născuților este excepțional de diferită de cea a adulților: este mai subțire, inadecvată în uleiuri naturale, încă nu este capabilă să controleze schimbul de apă cu lumea exterioară și nu are factori organici de hidratare.
 • În plus, are o baricadă preventivă cu adevărat sfărâmătoare și aceasta dezvăluie cu ușurință riscul de înroșire, precum și iritabilitate.
 • Fiind incredibil de permeabil, este de fapt și mai dezvăluit compușilor periculoși, atât cei aflați în aerul contaminat, cât și cei care există probabil în articolele cosmetice necorespunzătoare, iar acest lucru poate îmbunătăți posibilitățile de apariție a iritațiilor.

Leave a Comment