Program din timp.

0
Rate this post

În vremurile care aderă rapid la naștere, când mama și nou-născutul sunt de fapt încă în spital, micuțul este supus unor examene de screening pentru cea mai populară boală și, de asemenea, nu imediat vizibilă, inclusiv dificultăți de auz sau metabolice (inclusiv fenilcetonurie) . Un diagnostic foarte precoce vă permite să stabiliți instantaneu tratamentele necesare și, de asemenea, limitarea durerii și, de asemenea, riscul de a se intensifica.

În existența anumitor factori de amenințare, de exemplu genetic sau gospodăresc, ar putea fi propuse inspecții suplimentare – WWW. Din păcate, nu este posibil să fim capabili să evitați toate malformațiile realizabile și bolile congenitale, totuși prin adoptarea unor măsuri preventive este de fapt posibil să se reducă substanțial pericolul ca aceasta să aibă loc.

Luarea a 400 mcg de acid folic o dată, începând cu cel puțin o lună înainte de a începe vânătoarea de maternitate și continuând pe toată durata sarcinii (sau până la o opinie diferită de la ginecologul) poate ajuta la stoparea defectelor extrem de severe ale sistemului nervos periferic.

Acidul folic este de fapt împrumutat și nu are contraindicații.

Obținerea examenelor de presupunere înainte de a obține așteptarea poate ajuta la reducerea amenințării de a dezvolta boli majore; pot fi împrumutate și de fapt nu sunt invazive, dar pot face cu adevărat o variație în ceea ce privește prevenirea.

Acidul folicPrintre bolile care vor fi cu siguranță verificate prin aceste teste se numără și bolile venerice, având în vedere că, dacă sunt prezente, nou-născutul poate experimenta cu ușurință complicații semnificative. De exemplu, sifilisul, dacă este lăsat fără tratament, poate induce nașterea prematură, moartea în pătuț sau chiar malformații osoase.

 • Am îmbunătățit toate inoculările. Înainte de concepție, ar trebui să fii verificată pentru rubeolă, precum și variola păsărilor, precum și să te vaccinezi dacă cu siguranță nu ai făcut asta niciodată în ultima perioadă.
 • După vaccin este o idee bună să așteptați o lună înainte de a percepe (uneori și trei luni sau chiar mai mult).
 • Rubeola, dacă este dobândită în timpul sarcinii, sporește considerabil pericolul bolilor congenitale ale micuțului. Varicela poate duce cu ușurință la boli congenitale, dar, din fericire, pericolul în acest caz este de fapt marginal.

Feriți-vă de substanțele nesigure.

Este important să nu consumi alcool pe tot parcursul maternității, deoarece băuturile alcoolice dețin o otravă eficientă în întâlnirea fătului și nu există nici un volum luat în considerare fără riscuri pentru a putea consuma alcool înainte sau în timpul sarcinii. Toate băuturile alcoolice sunt periculoase, constând din vin roșu sau alb și bere la halbă. Consumul de băuturi alcoolice poate duce la avort spontan, naștere prematură, precum și nenumărate handicapuri care pot duce la greutăți de-a lungul vieții.

Încetarea fumatului este de fapt la fel de esențială, datorită faptului că unele tulburări congenitale, cum ar fi buza despicată, precum și gustul despicat, ar putea părea mai des la copiii de doamne care fumează.

Din păcate, sindromul morții pătuțului are loc, de asemenea, mult mai regulat doar în cazul fumatului de țigară în timpul sarcinii. Încetarea ÎNAINTE de a aștepta este cea mai bună alegere pentru a preveni posibilitatea acestor probleme, dar oprirea în timpul sarcinii este de fapt la fel de semnificativă dacă nu ați reușit să o faceți în trecut.

De fapt, niciodată nu este prea târziu pentru a câștiga din asta.

O fată care consumă cocaină, marijuana sau alte droguri de abuz în timpul sarcinii își supune copilul nenăscut amenințării cu nașterea prematură, greutate corporală scăzută la naștere și multe alte anomalii severe.

Luarea medicamentelor poate fi de fapt esențială pentru unele femei (de exemplu, în cazul problemelor respiratorii, epilepsie, diabet, …), totuși în aceste situații este de fapt incredibil de semnificativ să consultați expertul înrudit și, de asemenea, ginecologul ÎNAINTE de a încerca să achiziționați așteptând, dacă doriți să evaluați orice tip de modificări ale tratamentului, precum și să deveniți conștienți de pericolele inevitabile.

Impactul majorității substanțelor chimice asupra copilului nenăscut nu este de fapt cunoscut cu certitudine, totuși s-a prezentat de fapt că câteva dintre ele, prezente de obicei la locul de muncă, sunt cu siguranță periculoase pentru copil. De exemplu, expunerea directă legată de locul de muncă la solvenți naturali (medicamente chimice care dizolvă altele), inclusiv unele băuturi alcoolice, degresanți, agenți de subțire, precum și agenți de curățare a vopselei, este considerată responsabilă pentru pericolul crescut de boli congenitale.

 • Expunerea continuă continuă la substanțe chimice, în casă sau la locul de muncă, poate induce cu ușurință, în plus, malformații congenitale și diferite alte tipuri de afecțiuni de maternitate.
 • Fetele viitoare ar trebui să stea departe de pesticide ori de câte ori este posibil și, dacă fac echipă cu substanțe chimice, ar trebui să ia toate măsurile de precauție pentru a reduce vizibilitatea.

Fetele care sunt însărcinate sau care intenționează să rămână însărcinate trebuie să vorbească, de asemenea, cu medicul lor cu privire la vizibilitatea la substanțele chimice legate de muncă, pentru a afla dacă ar trebui luate măsuri suplimentare de siguranță.

Ce sugerează Pain in the Navel?

Dureri de buric, plus cunoscut sub numele de disconfort periumbilical, este un semn care se referă la sau în jurul butonului stomacului, dar se poate transmite și peste acesta. Durerea în buric poate fi viguroasă sau chiar neascuțită; în plus, poate fi constantă sau recurentă.

Cauzele durerii centrale pot fi de diferite entități și prezintă iritații, hernii, leziuni, precum și preocupări care afectează sistemul gastro-intestinal.

Unde rănește? Durere în buric: site-ul de internet al durerii. Experiența incomodă este locală în locația principală a secțiunii mediane, pe coloana vertebrală sau chiar în locația din jurul ombilicului. Simptomele din apropiere sau de bază legate de durerea buricului diferă în funcție de sursa care provoacă, dar, de obicei, ar putea fi însoțite de:

 • Ghâind în stomac
 • Vânt nedorit
 • Greaţă
 • Vărsături
 • Burping
 • Temperatura ridicata
 • Mucoasă sau sânge pe scaun.

Cauze și semne legate. Care sunt cauzele durerii la buton de stomac?

Disconfort la buric provenit din omfalită. Buricul și țesuturile respective pot fi site-ul metodelor inflamate, numite omfalită. Aceste inflamatii sunt frecvente in special la sugari, datorita infectiei leziunii care continua sa fie si dupa pierderea ciotului ombilical; această locație deepitelializată se află într-un adevăr susceptibil la atacul prospectiv al bacteriilor patogene, inclusiv streptococi și, de asemenea, stafilococi. La adulți, omfalita poate fi cauzată, ca alternativă, de starea de sănătate nesatisfăcătoare sau de conformația fiziologică specifică a buricului, care îl face dificil de bine întreținut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here