Este comun în primii ani de viață

Rate this post

Cistita. Este o inflamație a sistemului urinar inferior, de obicei greu de realizat, având în vedere că este posibil ca copiii să nu semnifice pur și simplu sursa durerii. Ar putea fi detectat prin analiza unei probe de urină precum și a culturii microorganismelor găsite – WWW.

Se dezvăluie de la sine, împreună cu arsuri, împreună cu pipi, dureri de burtă, frisoane, în unele cazuri temperatură ridicată și, de asemenea, fluxul de sânge în pipi. Este comun în primii ani de viață, mult mai des la fete.

Acțiunile de scuturare

Unele dintre cele mai tipice și, de asemenea, nesigure incidente din copilărie sunt de fapt respirația unui sistem internațional al organismului cu impediment al tractului respirator.

De la 6 luni la un an și jumătate, copiii încep să mănânce alimente tari și, de asemenea, tind să descopere atmosfere și să pună la gură tot ce găsesc. Prin urmare, nu trebuie să fie niciodată lăsați singuri în timp ce consumă, iar articolele mici și dure de asemenea dimensiuni încât pot intra în cavitatea bucală și, de asemenea, pot fi mâncate sau chiar mai rău inspirate trebuie ținute departe de scopul lor.

Este comun în primii ani de viață

Un atac de tuse sau chiar plânsul brusc al unui copil care mănâncă sau participă efectiv poate fi un indicator al consumului sau chiar al inhalării unui organism internațional: este importantă intervenția în timp util a adultului, care trebuie să-l sfătuiască pe micuț să tușească mult. cu mai multă forță, fără să-l scuture sau să-l mângâie pe spate, ceea ce ar putea, eventual, să miște corpul fizic de peste mări, precum și să-l adâncească și mai mult.

Dacă cu siguranță nu ejectează rapid dificultatea, sunați la 112.
Dacă, totuși, tânărul devine instantaneu ușor, împreună cu buzele livide și este incapabil să plângă sau chiar să tușească, înseamnă că dificultatea îi finalizează pe deplin tractul respirator. In acest caz, pe langa contactarea prompta cu 112, este important sa se efectueze manevrele pediatrice de deblocare pentru alungarea lucrurilor.

Aceste proceduri sunt de fapt evidențiate în general în timpul sarcinii în urma cursurilor de formare sau chiar în programe de instruire exclusive realizate prin personal instruit.

Buze albastre la copii: ce să recunoaștem

Buzele albastre la cei mici pot fi un indiciu al scăderii aerului din sânge. Când stratul pielii devine albăstrui, se numește cianoză. Buzele pot deveni albastre atunci când sunt la înălțimi mari sau chiar în cazul puțin probabil de sufocare. Acest simptom poate rezulta, de asemenea, din tulburări constante subiacente, inclusiv starea bronhiilor sau defecte cardiace severe.

Lipsa aerului din sânge, indiferent de sursă, are ca rezultat o colorare albăstruie a pielii, în special a mâinilor, picioarelor și buzelor Indicatorul cu siguranță nu trebuie uitat deoarece, în multe cazuri, poate semnifica cu ușurință vizibilitatea unui stare gravă de îngrijire a sănătății, care trebuie să fie examinată prompt din cauza medicului.

Examenele efectuate pentru a detecta cianoza sunt: benzina din sângele arterial, concentrația de oxigen în fluxul sanguin, radiografie toracică, tomografia toracică calculată și hemoleucograma, pentru a numi câteva. În cazul copiilor, medicul va indica testele care trebuie efectuate pentru a diagnostica tulburarea.

Cauzele buzelor albastre

Nuanța albastră a buzelor este, de fapt, cauzată de frigul extrem sau de lipsa aerului în fluxul sanguin. La copii, diverși alți factori declanșatori ar putea fi probleme cardiace congenitale, confiscări, șoc septic și boli ale bronhiilor, cum ar fi probleme de respirație sau pneumonie.

Buzele albastre nu sunt de fapt întotdeauna un indicator al unei patologii. Copiii și micuții au adesea zone albastre deschise pe mâini, buze sau chiar picioare. În expresii clinice, este de fapt denumită cianoză periferică și nu este o stare de sănătate care induce îngrijorare. Printre patologiile care pot avea nuanța albastră a buzelor ca semne și simptome se numără:

 • Astm bronsic
 • Anemie aplastica
 • Bronşită
 • Starea de sănătate pulmonară opozițională persistentă
 • Methemoglobinemie
 • Epiglotita
 • Boala cardiacă cianotică și, de asemenea, diverse alte afecțiuni cardiace
 • Surprinde
 • Sufocare
 • Expunere directă la medii reci
 • Tuse de lungă durată

Transpunerea vaselor grozave Urmărește-ți medicul sau camera de urgență dacă buzele albastre ale copilului tău sunt legate de dificultăți de respirație, mușchii superiori ai corpului care se retrag la fiecare respirație, letargie, pofte nesatisfăcătoare, oboseală, slăbire a corpului și provocarea de a adormi.

Leave a Comment