Variabile de amenințare

0
Rate this post

Malformații cardiace. Variabile de amenințare Orice micuț poate avea probleme la naștere, dar există unele afecțiuni de sănătate care cresc considerabil posibilitatea ca acest lucru să se întâmple:

Vârsta mamei: Pe măsură ce îmbătrânirea mamei crește (în funcție de unii îngrijiți suplimentar, îmbătrânesc futuremakers, totuși în această situație în absența documentației specifice) crește amenințarea de a cultiva anumite tulburări congenitale.

Lipsa de acid folic: Fiecare femeie care așteaptă ar trebui să ia cel puțin 400 mcg de acid folic o dată, această mișcare simplă permite scăderea dramatică a pericolului problemelor cilindrului neural. Băuturi alcoolice: consumul de băuturi alcoolice în timpul sarcinii poate crea o mulțime de probleme majore, inclusiv anomalii.

Printre cele mai mari repercusiuni cunoscute se numără tulburarea băuturilor alcoolice fetale, o boală caracterizată prin leziuni fizice, cum ar fi greutatea mică la naștere, malformații, deficite mentale și comportamentale/cognitive, prezentând modificări psihologice capabile să provoace tulburări de descoperire, memorie, vorbire și limbi străine. înțelegere, eșec de a judeca, compulsivitate și, de asemenea, neadaptare ulterioară în sfera socială.

Variabile de amenințareVariabile de amenințareFum. Fumatul în timpul sarcinii poate duce cu ușurință la multe malformații, de exemplu în bronhie, sistemul cardiovascular, precum și intestine. Copiii născuți din mame fumătoare sunt, de asemenea, conectați cu un pericol sporit de sindrom de moarte subită a sugarului.

Droguri de abuz. Folosirea medicamentelor (medicamente, buruieni, …) în timpul sarcinii poate îmbunătăți substanțial amenințarea sugarului să dezvolte malformații, precum și dizabilități, prezentând probleme de acțiune. De exemplu, consumul de droguri poate declanșa defecte fizice la nivelul brațelor, centrului și sistemului urinar.

Medicamente. Din păcate, istoricul cazului ne învață că mai multe medicamente pot provoca daune semnificative dacă sunt luate în timpul sarcinii. Femeile care sunt însărcinate sau chiar încearcă să rămână însărcinate trebuie să ia pur și simplu medicamentele sugerate în mod expres de către medicul lor, după ce le-au familiarizat pe toate cu situația.

Boli. Doamnele care suferă de anumite boli infecțioase în timpul sarcinii prezintă un risc mai mare de afecțiuni fetale, cum ar fi:

  • citomegalovirus,
  • toxoplasmoza,
  • rubeolă,
  • boli venerice.

Probleme de greutate necontrolate și/sau diabet: greutatea excesivă a mamei este de fapt asociată cu un risc crescut de anumite probleme cardiace, în timp ce femeile cu diabet zaharat, împreună cu zahărul din sânge gestionat prost, ar putea fi în pericol de a aduce la viață micuților împreună cu supraponderal, probleme ale sistemului respirator, alte probleme.

SOI DE MALFORMATII SI ANORMALITATI

Compania noastră realizează o pereche de tipuri majore de tulburări congenitale: structural, funcţional.

Defectele structurale prezintă condiții care au efect asupra detaliilor porțiunii corpului sau chiar asupra unor cadre, de exemplu:

  • buză despicată sau chiar palat despicat,
  • probleme de suflet, cum ar fi trecerea cu vederea sau opririle oblice,
  • membre neregulate, cum ar fi piciorul bot,
  • probleme ale conductelor neurale, cum ar fi spina bifida,
  • complicații legate de creșterea și progresia creierului și, de asemenea, a măduvei spinării.

Problemele funcționale (sau în curs de dezvoltare), alternativ, se referă la probleme în performanța microorganismului și, din păcate, duc în mod obișnuit la dizabilități intelectuale și, de asemenea, întârzieri de dezvoltare:

Boală care afectează creierul sau sistemul nervos, care poate declanșa rețineri, condiții de comportament, confiscări, incapacitate sau probleme de relocare; avem în vedere de exemplu sindromul Down, sindromul Prader-Willi, precum și tulburarea X breakable.

Complicații fizice, inclusiv pierderea auzului și probleme de vedere, aproximativ pierderea vederii.

Probleme metabolice, cu capacitatea de a provoca modificări în special răspunsurile biochimice ale ființei vii, care, de exemplu, pot restricționa capacitatea corpului fizic de a elimina abuzul de produse sau substanțe otrăvitoare. 2 boli metabolice populare sunt de fapt fenilcetonuria și, de asemenea, problemele tiroidiene.

Condițiile degenerative sunt de fapt afecțiuni de sănătate care s-ar putea să nu fie chiar evidente la naștere, dar cu capacitatea de a duce la o uzură constantă și de neoprit a anumitor funcții; permiteți-ne să ne amintim, ca exemplu, distrofia musculară.

Modul exact de diagnosticare a tulburărilor fetale depinde de tipul de afecțiune și, de asemenea, de aspectul corpului inclus; poate avea loc prognosticul în timpul sarcinii, de exemplu prin ecografie gramaticală sau în timpul amniocentezei, în timpul expedierii, într-o fază ulterioară.

De fapt, este posibil să se identifice unele boli congenitale chiar înainte de naștere, folosind diferite proceduri precum examenul cu ultrasunete, amniocenteza și examenul vilozităților coriale.

Examinarea cu ultrasunete poate fi valoroasă pentru identificarea bolilor clădirii, inclusiv spina bifida, malformații cardiace, precum și unele malformații ale sistemului urinar.

Amniocenteza și testarea vilozităților coriale, dimpotrivă, sunt folosite pentru a identifica sau chiar a exclude tulburările cromozomiale, inclusiv sindromul Down și, de asemenea, multe tulburări genetice.

Multe femei fac și analize de sânge pentru a evalua boli congenitale, cum ar fi sindromul Down sau chiar spina bifida. Testele procesului de screening nu sunt de fapt utilizate pentru a identifica condițiile de sănătate, cu toate acestea, ele pot evidenția cerința pentru teste suplimentare pentru a ajunge la un diagnostic medical.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here