Așa-numita postură de „broaște”

0
Rate this post

Pentru a corecta orice fel de defect al displaziei congenitale de șold, în primele două luni copilul trebuie să-și mențină picioarele curbate cu genunchii depărtați cât de des este posibil, așa-numita postură de „broaște”.

Este posibil să asiste copilul cu scutece exclusive sau prin utilizarea a două scutece tipice suprapuse, naiba mai mult – AICI. Păstrarea acestuia de obicei în furnizorul de servicii pentru bebeluși sau în husă poate fi, de asemenea, de mare ajutor, având în vedere că picioarele inferioare sunt depărtate corespunzător, precum și picioarele superioare susținute, în poziția tradițională „M”.

Conform LEA

O mulțime de alte examene de evaluare sunt executate în primele zile ale stilului de viață al tânărului, conform LEA (Sume cruciale de ajutor) al fiecărei zone. Unul dintre acestea, examenul reflex rosiatic, care prevede inspectarea deschiderii ochiului prin intermediul elevului la fund;

  • Examinarea otoacustică a evacuarilor, pentru a inspecta auzul copilului și a identifica din timp orice probleme care pot intra în conflict, dacă nu sunt recunoscute, împreună cu progresia neuro-senzorială precum și descoperirea.
  • În cele din urmă, în 72 de ore de la naștere, toți bebelușii sunt supuși la o mână de scăderi de sânge de la călcâi pentru a monitoriza afecțiunile metabolice neobișnuite.
  • Printre acestea, hipotiroidismul congenital, fibroza chistică și, de asemenea, fenilcetonuria, deși recent promovarea a fost extinsă la câteva afecțiuni metabolice, care variază de la o regiune la alta.

vitamina K

Pe lângă examinări, precum și gestionări, alte două diferite operații clinice pe care copilul le întreprinde la naștere sunt de fapt o injecție intramusculară de vitamina K, pentru a preveni starea hemoragică a nou-născutului, iar gestionarea antibioticelor oculare cade pentru a-l proteja de amenințare. de conjunctivită datorată de la microorganismele apărute în timpul călătoriei prin canalul de naștere.

Raport anual de wellness

Pediatrul de uz casnic ajunge să fie, direct din longanimitatea sa, principalul punct de recomandare pentru mamele și tăticii nou-nouț, de care cu siguranță va fi îngrijit nu numai în cazul improbabil al problemei de sănătate a nou-născutului, dar la fel și pentru sănătatea periodică. verificări. Selecția sa este creată la ASL local (sau online), prin selectarea unuia dintre medicii pediatri „liberă alegere” notați în înscrierea ideală și, de asemenea, folosind codul fiscal desemnat celui mic.

Este cu siguranță încurajat să revizuiți alegerea medicului pediatru deja înainte de naștere, să grăbiți tehnicile după naștere și cu siguranță să nu vă aflați în provocare în primele vremuri fragile și, de asemenea, săptămâni pline de viață ale nou-născutului. Pediatrul de libera alegere sau de familie este de fapt un profesionist care lucreaza in contract cu Spitalul National si obtine persoane tinere in operatia sa chirurgicala.

Aproape toate serviciile sale sunt de fapt gratuite, cu excepția unor certificate, în afara orelor de program și, de asemenea, examinări care nu sunt reglementate de Convențiile Colective ale medicilor pediatri cu Regiunile.

Asistența medicului persoanelor dragi este de fapt un drept al tuturor tinerilor italieni veniți de la naștere până la vârsta de 14 ani, vârsta la care se pot delega medicului de familie (este de fapt realizabil să se prevadă această acțiune de la vârsta de 14 ani). 6 cazuri deosebite).

Copilul trebuie să treacă în mod obișnuit prin controale specifice realizate din cauza medicului pediatru, denumite analize de sănătate, privind zece întâlniri aranjate de la naștere până la 14 ani, care oferă revederea dezvoltării, stărilor de sănătate, atingerii numeroaselor stadii de dezvoltare motrice, intelectuală, relațională cât și. precum și pentru a opri, sau a găsi rapid, orice fel de patologii în curs.

Primele 5 analize de sănătate și bunăstare imaginate datorită Contractelor Colective sunt de fapt concentrate chiar în primul an al stilului de viață al micuțului, când schimbările, precum și realizările noi, se aderă una la alta într-un ritm mult mai rapid: la 1 lună, 2 -3 luni, 4-6 luni, 7-9 luni și, de asemenea, 10-12 luni. Numirile ulterioare sunt de fapt aranjate la 15-18 luni, 2-3 ani, 5-6 ani, 8-10 ani si de asemenea 11-13 ani.

Unele zone oferă un număr și mai mare de rapoarte de sănătate.

La fiecare conferință, medicul examinează puștiul care vine din cap până în picioare, îl măsoară, îi evaluează înălțimea precum și, la vârsta de 2 ani, la fel și circumferința scalpului. El evaluează vederea și, de asemenea, capacitatea de auz, abilitățile motorii electrice, abilitățile sociale. Pe parcursul primului control el dublează pasul Barlow-Ortolani.

Mulți sugerează o comandă de electrocardiogramă la 4-5 săptămâni întregi de viață. Toate întâlnirile programate sunt, așadar, posibilități de a vorbi cu părinții, de a le răspunde preocupărilor, de a le clarifica îndoielile, de a le alina anxietatea, de a motiva promovarea unui mod de viață echilibrat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here