Durerea de burtă

Rate this post

Durerea de burtă.  Tradiționale ale primelor 3 luni de viață, ele se materializează pe cont propriu alături de situații de plâns cu inima frântă, fără nicio explicație aparentă. Experții noștri se referă la colici infantile atunci când episoadele durează cel puțin 3 ore fiecare și, de asemenea, sunt refăcute pentru minim 3 zile pe săptămână, timp de 3 săptămâni consecutive.

Sunt determinați ca colici efervescente, deoarece lacrimile care vărsează micuțul își contractă adesea mușchii, își îndoaie picioarele, posedă o zonă abdominală stresantă și, de asemenea – BLOG, eliberează cer provenind din intestin, așa că se presupune că disconfortul lui depinde de personalitatea aerului. în stomac.

Nu este exclus faptul că colectarea cerului în intestin este o consecință a suspinelor de lungă durată și, cu siguranță, nu este cauza acesteia. Pentru a atenua această durere, se recomandă de obicei un antispastic reconfortant sau chiar suplimente probiotice.

Durerea de burtăCu toate acestea, pentru a diminua suspinele bebelușului, este în mod constant foarte bine să-i oferiți îngrijire iubitoare și, de asemenea, atenție (terapii de masaj pe burtă, îmbrățișări, versuri și, de asemenea, orice mic lucru care poate oferi să-l consoleze).

  • Plagiocefalie pozițională. Este de fapt o contorsionare ușoară a minții micuțului care tinde de obicei să se netezească în occiput, punctul care se sprijină pe pernă atunci când bebelușul se odihnește.
  • Aceasta este de fapt o senzație care a crescut în deceniile actuale, având în vedere că specialiștii au demonstrat de fapt că așezarea în decubit dorsal este cea mai sigură și i-au încurajat pe părinți să pună în mod constant copiii pe burtă pentru saltea.
  • Aplatizarea este de fapt o condiție favorabilă, care nu prezintă niciun fel de pericol pentru sănătatea și bunăstarea și, de asemenea, avansarea nervoasă a copilului și de cele mai multe ori se confruntă cu spontan în decurs de câteva luni, când copilul obține și un scaun cu rotile mai mare. deoarece nu mai investește cea mai mare parte a timpului în decubit dorsal.
  • Sugestia în acest caz particular este de a prefera saltea de pat echipată cu discuri integrate, precum și creată pentru a scădea loturile de pe sistemul corporal occiput pe aeronavă, ceea ce poate atenua riscul de plagiocefalie.

Sănătate orală și bunăstare și primul alb sidefat

Așa cum se întâmplă în ceea ce privește sănătatea, sănătatea orală a copilului este, de fapt, foarte strâns legată de cea a mamei, chiar înainte și după naștere. Ultimele studii de cercetare au arătat că, cu cât vizibilitatea cariilor la mama însărcinată este mai bună, cu atât este mai semnificativă posibilitatea de a transfera aceeași patologie la copil. De fapt, din acest motiv, este bine să menținem întotdeauna sănătatea orală și bunăstarea sub control și în timpul sarcinii, pentru a rezolva orice probleme actuale.

Varietățile hormonale puternice, după aceea, pot compromite și, de asemenea, agrava parodontalul, ducând la așa-numita „gingivita de sarcină”, alături de durere, disconfort precum și sângerare.

În ceea ce privește tânărul, totuși, primii dinți de lapte se uită în jurul a 3-a-6-a lună de stil de viață, dar chiar și în această situație particulară, fiecare copil este o situație în sine și are diverse oportunități de dentiție.

Dinții de lapte, numiți în general dinți de lapte, încep să apară în jurul lunii 3-6 de stil de viață. În fiecare sunt de fapt 20, împărțite conform cerințelor pentru fiecare arc dentar: 2 incisivi centrali, 2 incisivi laterali, 2 câini, 4 molari.
Primii dinainte sunt de fapt incisivii principali redusi, în timp ce cei de sus apar mai târziu, între luna a 5-a și, de asemenea, a 7-a.

Izbucnirea incisivilor centrali și laterali ai celor două arce este de fapt finalizată în primul an, observată datorită molarilor inițiali, între luna a 12-a și, de asemenea, a 18-a, caninii, între luna a 18-a și, de asemenea, a 24-a, ca precum și molarii 2, între luna a 24-a și a 30-a.

Apariția primului alb sidefat, după cum înțelegem, induce tulburări și neplăceri, care pot avea cu ușurință consecințe asupra stării de spirit a micuțului și, de asemenea, asupra somnului. În unele cazuri, pot apărea temperaturi ridicate, slăbire a intestinelor și anorexie nervoasă.

  • Pentru a calma suferința, este de fapt posibil să se folosească o anumită cremă cu acțiune liniștitoare care să fie dispersată ușor pe parodontalul influențat sau chiar să se maseze gingiile împreună cu un tifon curat și steril pătruns în apă rece.
  • Și oferă, de asemenea, pe mai multe treburi, dentitorii speciali, potențial rece la atac. În cele din urmă, nu uita niciodată de îmbrățișările mamei și, de asemenea, ale tatălui, care au în mod regulat o putere fantastică de liniștitor.
  • Sănătatea orală trebuie să fie învățată copilului ca o rutină sănătoasă, chiar înainte de a face dinții, prin masajul gingiilor împreună cu o cârpă sterilizată confortabilă și umedă sau împreună cu mănușile unice din microfibră și după aceea, când primul apar dinții, cu o periuță de dinți.

Vizita împreună cu periuța de dinți poate fi propusă micuțului pentru început precum un joc video, în special în mare parte între 12 și 36 de luni, perioadă în care îi corectează să înceapă să capete încredere în dispozitiv. Excelent ar fi în prezent să curățați dinții după fiecare fel de mâncare sau cel puțin dimineața devreme și seara, înainte de a merge la culcare.

În termen de 6 luni de la apariția dintelui inițial, este de fapt înțelept să se realizeze o primă discuție cu medicul stomatolog, alături de o dublă funcție: de a face copilul să se folosească de cadru oral și, cel mai important, de a efectua prevenire. De fapt, dinții de lapte trebuie întotdeauna abordați cu adevărat, indiferent dacă sunt destinați să se întâmple: tratamentul și, de asemenea, permanența acestor primii albi sidefați în cavitatea bucală până la schimb sunt fundamentale pentru potențiala sănătate și bunăstare dentară.

Un alt subiect sunt de fapt la acel moment condițiile cavității bucale în primele luni de stil de viață, în special afte și, de asemenea, infecția cu drojdie.

Trecutul sunt de fapt mici vezicule albe sau roșii care se formează pe pereții gurii sau sub limbă. Al doilea apar ca pete albicioase, comparabile cu reziduurile de lapte, și sunt o infecție micotică provocată de ciuperca Candida albicans, prezentă în mod normal în flora intestinală a corpului fizic. Este în mod constant grozav să consultați medicul pediatru în acest sens și, de asemenea, să nu ignorați necazul care, în cele mai bune situații semnificative, poate declanșa și contaminări larg răspândite.

Leave a Comment