Pentru contaminările invazive

Rate this post

 

În caz de omfalită de gândire, trebuie făcut un diagnostic diferențial cu fistule centrale ereditare, asociate suplimentar cu o scurgere purulentă din buric.

Tratamentul omfalitei.

Procedura pentru omfalita NON-complicată este foarte simplă: sursa depinde de obicei de o contaminare microbiană – pagina principala, din acest motiv tratamentul antibiotic specific este de fapt procedura de elecție.

Penicilinele sunt de fapt recomandate în special pentru terapia omfalitei ușoare cauzate de Staphylococcus aureus, în timp ce aminoglicozidele sunt de fapt terapia de selecție pentru bolile Gram adverse. Pentru contaminările invazive, în special de la anaerobi, medicul ar putea recomanda combinarea unui număr de antibiotice prescrise, inclusiv metronidazolul.

Procedura cu antibiotice a omfalitei la nou-născut ar trebui să dureze de aproximativ 10-15 ori, în funcție de atributul și de severitatea bolii.

Omfalita complexată prin fasciita necrozantă necesită o metodă de tratament suplimentar ostilă. În cazul afecțiunilor care decurg din omfalită în sine (de exemplu, hipotensiune arterială sau dificultăți de respirație), este de fapt esențial să se acorde o terapie țintită utilă.

Descurajarea. Cum să preveniți omfalita.

Pentru contaminările invazivePentru contaminările invazivePentru descurajarea omfalitei la nou-născut se recomandă aplicarea de medicamente antiseptice-antibiotice pe bază de bacitracină sau sulfadiazină de argint direct pe ciotul ombilical. Unii autori, această strategie preventivă, au încurajat că aplicarea locală a elementelor antibacteriene poate, cu siguranță, să nu prevină în totalitate omfalita.

Cum să curățați buricul, precum și diverse alte sugestii benefice.
Pentru a vă menține stomacul sănătos și pentru a ajuta la prevenirea infecțiilor:.

Spălați-vă întrerupătorul de burtă zilnic cu săpun moderat și, de asemenea, apă. Utilizați o cârpă de spălat sau chiar un burete pentru a intra în buric și, de asemenea, curățați murdăria din interior; În plus, puteți utiliza cu ușurință o soluție de apă sărată pentru a vă curăța buricul.

După baie, uscați complet interiorul buricului. Efectuați cu siguranță nu puneți creme în interiorul buricului. Preveniți perforarea buricului. Dacă aveți o perforație, este extrem de esențial să păstrați întotdeauna componenta curată, să împiedicați contactul cu bijuteria cu mâinile necurate sau să o smuciți. Pe parcursul recuperării, funcțiile de sănătate ar trebui să fie repetate de cel puțin două ori pe dată, în primele 3 luni și să includă curățarea cu un serviciu de soluție salină sterilă pentru a fi plasate pe piercing timp de câteva minute, folosind un pânză sterilizată.

Prin malformație congenitală sugerăm orice fel de alterare care se formează în cursul dezvoltării unui pui, în timp ce se află încă în pântecele mamei; Majoritatea îngrijorărilor apar în primele trei luni de maternitate și datele se referă la o situație la fiecare 33 de micuți, dacă experții noștri descoperă toate defectele congenitale, indiferent de intensitatea lor.

Este de fapt o combinație de 1000 de afecțiuni diferite, care, din păcate, alcătuiesc o mulțime de cazuri de deces infantil în primul an de stil de viață.

O malformație congenitală se poate materializa de la sine ca:

  • o alterare vizibilă a ființei vii,
  • funcționarea defectuoasă a corpului,
  • ambii.

Unele anomalii, inclusiv defectele buzei leporinare sau ale cilindrului neural, sunt de fapt complicații arhitecturale care sunt de fapt detectate convenabil, în timp ce alte defecte congenitale (cum ar fi problemele cardiace) ar putea necesita un screening și mai amplu; la fel de variabilă este de fapt amploarea diferitelor perturbări fezabile.

Mai multe afecțiuni pot fi cauzate de vizibilitatea la medicamente sau alte substanțe chimice, de exemplu abuzul de alcool în timpul sarcinii poate declanșa sindromul lichiorului fetal, dar unele contaminări majore dobândite în timpul sarcinii pot induce și tulburări congenitale; din păcate, pentru majoritatea tulburărilor, declanșatorul este de fapt încă neidentificat.

Pot fi prevenite anumite patologii, de exemplu, aportul de acid folic poate ajuta la reducerea amenințării unor boli grave ale sistemului nervos.

Până în prezent, numeroase deficiențe au putut fi detectate chiar înainte de naștere și, de asemenea, acest lucru permite ca unele probleme să fie tratate, sau poate rezolvate înainte de naștere; în diverse alte circumstanțe, totuși, poate fi necesar să interveniți chirurgical la momentul nașterii sau într-un alt mod în următoarele zile/ani.

După cum subliniază, de asemenea, NIH din Statele Unite, utilizarea termenului deficiențe arată într-un fel o nuanță negativă care nu reflectă în niciun fel diferitele abilități și, de asemenea, abilitățile care pot fi transmise de copiii influențați de aceste condiții; vecinătatea clinică caută, de fapt, o terminologie mai adecvată, dar în momentul de față această expresie (și, de asemenea, sinonimele înrudite) vor fi cu siguranță utilizate în lipsa unor opțiuni mai potrivite.

Diferitele deficiențe și, de asemenea, bolile congenitale au, de asemenea, factori declanșatori foarte diverși, pe care experții noștri le pot clasifica în:

  • Probleme ereditare, în care mai multe defecte/erori în codul genetic este cauza principală a bolii,
  • Dtulburări cromozomiale, prin care mai multe porțiuni ale codului genetic sunt total trecute cu vederea,
  • Expunerea la medicamente, substanțe toxice precum și alte substanțe în timpul sarcinii.
  • Amestecuri ale acestor 3 cauze diferite au loc de obicei și, de asemenea, în șaptezeci la sută din cazuri, sursele exacte ale bolilor congenitale rămân necunoscute.

De exemplu, se pare că unele boli congenitale se datorează de fapt combinației de factori ereditari și ecologici, în această situație specială experții noștri se referă la moștenirea multifactorială. Uneori, persoana poate moșteni de la părinți susceptibilitatea la o anumită afecțiune, care se concretizează de la sine atunci când vine vorba de vizibilitatea anumitor compuși (de exemplu, țigări de fum de țigară).

Astfel de indivizi sunt de fapt înclinați genetic către o anumită boală congenitală, totuși, dacă nu sunt expuși la substanța supărătoare în timpul sarcinii, probabil că nu se vor îmbolnăvi. Instanțe de boli congenitale cu moștenire multifactorială includ: Gustul despicat și buza despicată (buza despicată): papilele gustative și/sau buza superioară prezintă fisuri.
Probleme ale tubului organelor nervoase: acestea sunt de fapt malformații congenitale severe ale creierului și ale coloanei vertebrale, constând în spina bifida și anencefalie.

Leave a Comment