Copilul cere spitalizare

0
3/5 - (2 votes)

Infecție existentă (cum ar fi pneumonia) cu indicatori care se agravează în loc să fie mult mai buni. Cât timp este nevoie pentru a recupera din cauza sepsisului? Copilul cere spitalizare. Pe lângă stabilizarea indicațiilor esențiale – www.futuremakers.ro (cum ar fi prețul respirator, tensiunea arterială ridicată și nivelul temperaturii sistemului corporal), profesioniștii medicali pot atenua cu ușurință sepsisul împreună cu fluide intravenoase, antibiotice, precum și diverse alte medicamente, după cum este necesar.

Cu siguranță nu va trebui doar să faceți față contaminării microbiene, dar și să susțineți și sistemul corpului care se uită de fapt la o furtună imunitară reală. În general, persoanele stau în unitatea de sănătate între 12 și 28 de zile.

Otrăvirea sângelui neonatal.

Sepsisul se află în prezent pe locul trei în rândul cauzelor de deces neonatal la nivel mondial, cu aproximativ 3 milioane de situații în fiecare an: implică aproximativ 2,2% din născuții vii, cu un deces variind între 11 și 19%, precum și afectează în special prematuri care sunt de fapt mult mai vulnerabili la infectii.

Poate fi găsit în perechi de feluri:

  • Copilul cere spitalizaretipul timpuriu cu debut în primele 72 de ore de viață, împreună cu cutia de viteze verticală a virusului care vine de la mamă înainte sau chiar în cursul nașterii.
  • tipul tardiv, care începe după 72 de ore de viață, împreună cu transmiterea paralelă a agentului patogen, legată în consecință de îngrijirea sugarilor internați.

Repercusiunile cheltuielilor neonatale.

Procedura de sepsis necesită spitalizare urgentă și se bazează de fapt pe utilizarea medicamentelor destinate combaterii contaminării. Bebelușii care se recuperează de la otrăvirea cu sânge în mod normal nu au probleme pe termen lung, cu toate acestea, una dintre cele mai grave probleme care se pot dezvolta după otrăvirea sângelui este meningita, care este o infecție a membranelor din jurul minții.

Tinerii și, de asemenea, scurtă recenzie intensă

Când un tânăr ajunge acolo în camera de urgență și are nevoie să fie ținut la spital pentru mai multe informații despre situația sa, spitalizarea nu este cu siguranță esențială. De fapt, există opțiunea unui drum diferit, concretizată datorită Short Demanding Review (Obi care, atunci când vine vorba de pediatrie, ia titlul de Obip), o locație specifică a unităților de sănătate utilizate pentru a detecta sau chiar aborda o situație medicală, într-un mod eficient descris, de obicei mai puțin de 24/48 de ore.

A realiza această posibilitate concretă presupune aprecierea necesităţilor tânărului şi ale membrilor familiei acestuia, dar la fel şi împreună scăderea preţurilor la Serviciul Naţional de Sănătate.

Cu toate acestea, la nouă ani după un Consens Satisfăcător al Simeup, Societatea Italiană de Medicină Urgentă Pediatrică, care a descris standardele arhitecturale și de companie ale Obip, și mai ales la aproape 4 ani de la Contractul Stat-Regiuni (numărul 143 din 1). august 2019) care au aprobat Ghidul Național privind Triajul Intra-spital, Depășirea în Secțiile de Urgență Neașteptată și, de asemenea, în special, Revizuirea Rapidă Intensivă, circumstanța este încetinită mai ales în Sud.

Rezultatele sondajului

Potrivit unei analize efectuate de Simeup, Sip (Comunitatea Italiană de Medicină Pediatrică), precum și Sipo (Societatea Italiană de Medicină Pediatrică a Unității de Sănătate), care oferă câteva informații inițiale privind 16 domenii, adunate în perioada ianuarie 2022 – ianuarie 2023, precum și așa cum a fost publicat în Jurnalul Italian de Pediatrie la 21 martie, 180 de Obips au fost de fapt declanșate dintr-un număr total de 252 de centre de sănătate evaluate, cu variații semnificative între diferitele locuri geografice ale Italiei.

In mod deosebit:

  • în Regiunile de Nord Obips sunt de fapt activi în 95,5% din unitățile medicale chestionate;
  • în Centru în 88%,.
  • în sud, precum și în insule, doar 35% din instituțiile medicale pot folosi această oportunitate pentru cei mici și gospodăriile lor.
  • „Reținarea activării Obips – subliniază Stefania Zampogna, președintele Simeup – dă putere copiilor și tinerilor și, de asemenea, membrilor familiei acestora să facă față spitalizărilor pe termen lung inutil, precum și reduce programul saltelei în perioadele critice, cum ar fi ca luna de iarnă. Este de fapt vital ca decalajul dintre regiuni să fie de fapt rezolvat rapid”.

După o repriză prin care urgentul Covid a jucat, fără îndoială, un rol – determină instructorul Annamaria Staiano, președintele SIP – este de fapt ocazia să revenim să ne ocupăm de această problemă, astfel încât ajutorul acordat copiilor și tinerilor din Țara este uniformă în întreaga regiune națională și, de asemenea, are în vedere tot ceea ce poate fi realizat, cu siguranță, pentru a nu le menține pe toate în unitatea medicală mult mai mult decât este necesar, dacă situația lor o permite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here